31.12.2016

#2016


Vuosi 2016 sisälsi paljon kaikkea. Vuosi alkoi vaikeasti kieriessä masennuksen kourissa, mutta loppuu nyt paremmin. Tammikuussa olin Apassionatassa Millan kanssa, show oli upea ja sieltä sai ihania kuvia. Huhtikuussa olimme Tampereella hevosmessuilla, joissa olkapääni tuli kipeäksi kameralaukun kantamisesta joka paikkaan - mutta sainpahan ainakin matkaharjoitusta toukokuiseen Tampere-reissuuni, kun menin kaverille yksin Helsingistä.

Mutta, mahtuihan siihen toukokuiseen Tampere-reissuun jotain pahaakin. Mursin jalkani kaverini rapun edessä ja sitä parannellessa jouduin olemaan loppukevään pois koulusta. Väiski oli välillä ihana, välillä taas täysi kusipää. Kesäkuussa ostin ärsytyksen sokaisemana, harkitsematta kunnolla ammattilaiskameran, joka maksoi melkein neljätuhatta euroa, myyden D7200:n. Se oli virhe ja jouduinkin myymään kameran joulukuun alussa vähän yli puoleen hintaan sen painon takia ja olen nyt ostamassa D7200:n takaisin. 

Onneksi tämä vuosi meni kuitenkin paljon paremmin, kuin viime vuosi - viime vuonna menetin ex-parhaan ystäväni naurettavan jutun takia (joka ex-bestis käsitti ihan väärin eikä antanut mun selittää) ja myös rakas Molly-marsuni lähti taivaaseen. Tänä vuonna olen kokenut ihan parhaita juttuja, joiden johdosta muunmuassa sain uuden parhaan ystäväni - Millan. Olin kyllä pitänyt Millaa "salaa" parhaana ystävänäni jo jonkin aikaa, mutta vasta marraskuussa uskalsin myöntää sen itselleni ja Millalle. Pelkäsin ensin, etten ollut päässyt Empusta tarpeeksi yli - mutta kyllä mä oon päässyt siitä ihan tarpeeksi yli, enhän mä edes itke hänen peräänsä läheskään joka päivä - enkä edes joka viikko, tai kuukausi. Joskus saatan toivoa, että saataisiin välit selvitettyä ja oltaisiin vaikka vaan kavereita, mutta bestikseksi hän ei enää pääse - enkä usko, että hän edes haluaisi. Mutta enimmäkseen mä vihaan Emppua, enkä oikeastaan tiedä, miten reagoisin, jos Emppu ottaisi muhun yhteyttä. Vaikeana kautena saattaisin haukkua hänet pystyyn, johonkin aikaan saattaisin olla vastaamatta, ja hyvänä aikana saattaisin suostua sopimaan. Mutta lähdetään siitä, ettei Emppu enää koskaan ota muhun yhteyttä, enkä mä (toivon mukaan) koskaan enää näe häntä missään.

Olen myös lähentynyt paljon muutaman muun ihmisen kanssa Millan lisäksi. Mainittakoon nyt - Marika, Netta, Linnea ja Jenny. ♥ Ootte parhaita, syntisiä nunnia! Meillä + Millalla on WhatsApp-ryhmä, jossa puhumme hauskoja asioita ja kirjoitan meistä tällä hetkellä tarinaa. Mun fanituksen kohteet ovat heitelleet melko paljon - tällä hetkellä se on Eddie Redmayne, johon rakastuin Ihmeotukset ja niiden olinpaikat-leffassa, jonka kävinkin katsomassa tuplasti. Mä oon pitänyt tästä vuodesta ihan tarpeeksi, mikä vaan vuosi olisi parempi, kuin vuosi 2015. Ja vuosi 2017 alkaa myös hyvin - lähden äitini ja Millan kanssa Viroon yöksi! Ja sitten seikkaillaan siellä ja shoppaillaan. Ja ensi vuonna on luvassa myös muutto pois Väiskistä, toivottavasti omaan asuntoon! Se tarkoittaa, että saan vihdoin marsuja. Arvatkaa, kuka on happy burrito roll right now? o/

Uudenvuodenlupauksena lupaan olla parempi ihminen, kuin viime vuonna - en aina ole ollut kaikkein kiltein ihminen kaikille, mutta yritän korjata tapojani edes vähän ensi vuonna. Teetkö sinä uudenvuodenlupausta?

NÄHDÄÄN ENSI VUONNA!

4 kommenttia

 1. Hyvää uutta vuotta! Hyvän uudenvuodenlupauksen lupasit itsellesi. Ja teenhän minä, vaikken olisi uskonut.

  1) Aion rauhoittua tunteideni kanssa. Helppoa se ei ole tällaiselle hyvin temperamenttiselle tapaukselle, mutta aina voi yrittää.
  2) Aion vähentää somen käyttöä, se on selvästi myös aiheuttanut huonoja fiiliksiä.
  3) Aion tehdä kaikkeni, että vuodesta 2017 tulisi parempi vuosi. Se on varmaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos, samoin! :3 Ja sunkin uudenvuodenlupaukset on tosi hyviä! Ja kyllä ne ennenpitkää toteutuvat, kunhan vain uskot itseesi. Mä olin joskus TOSI temperamenttinen tapaus ja melkein annoin turpaan mun omille kiusaajille. Yritinkin kerran, mutta meinasin tulla itse hakatuksi. Että mä uskon kyllä, että saat sunkin tunteet rauhoitettua (Y).

   Ja toi on hyvä lupaus, että pidät ainakin omalta osaltasi huolen että vuodesta 2017 tulee parempi! Nähdään ensi vuonna, Mirette ♥ *hali*

   Poista
 2. Arvaa luenko koko ajan että tossa noiden kollaasien alla lukee Jammikuu ja joukokuu...voi vittujen kevät mä sanon. :DDD
  Mut oli kiva lukea tällanen tiivistelmä sun vuodesta! Mulla nyt on ollu aika perseestä tää vuosi mut on kyllä ollu kivaa viettää osa siitä juttelemalla sulle + muille syntisille nunnille XDDD

  Ja justiinsa kun sanoinki sulle tosta että vaihdat miehiä ku sukkia! (eiku mitä) :DDDDD Ei sillä, Eddie on ihana. Hick on varmaan paras leffa siltä, jossei Kaiken teoriaa lasketa. (se on ultimate fav)
  Mut joo. Kuten sulle kerroinkin, niin mun uudenvuodenlupaus (tai yks niistä, hehe) on se että yritän kommentoida enemmän blogeihin. Oon niin laiskistunut siinä että hävettää.


  Ja joo, nähdään ensi vuonna! ;D En malta oottaa kesää.
  -hedgehog-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä tein nuo kollaasit PhotoScapella ja fontin vaihtaminen kestää mulla jostain syystä ikuisuuden. Joten annoin sen suosiolla olla tuo. :D Ja haha, syntiset nunnat ovat aina valmiita harjoittamaan sun kanssa syntiä, jos haluat! XD

   ARVAA VIIS KERTAA REPESINKÖ MILJOONASTI KUN LUIN TON "Vaihdat miehiä kuin sukkia"........... XDD Paraskin puhuja. >:o Ei mut oikeesti, Camin leffoja ei ees ollu missään kateltavissa ja Hävyttömät nyt oli ehkä............ liian seksuaalinen. HIRVEETÄ PORNOA HETI EKASSA JAKSOSSA, joka järkytti mut viikoiksi ennenku pystyin ees vilkasee seuraavaa jaksoa. Olkoonkin, et se yks kohta huvitti mua suuresti. Ja mä tiiän, etten missään nimessä pystyis kattoo sitä Amityvilleä, inhoon kauhuleffojaaaa...

   Nyt meet siitä kuolaamaan meidän Sexy Space Rangeria ja oot hiljaa c: Ja katoin just Kaiken Teorian ♥________♥ HIIIIH, äiti itki ja mä olin siinä silleen :| XD Mut mä kyllä pakotan sut kattoo Niiloa. Siis Nyyttiä. Newtiä. Joo, Newtiä c: Sit säkin oot silleen "MAMMA MIA, NEWT!!!!!", ja me pompitaan Marikan ja sun kaa mun sängyllä Newt-lippuja heiluttaen keskellä yötä, ja huudetaan Newtin nimee. Ja naapurin 666 mummoo tulee soihtujen kaa silleen "HILJAA SIELLÄ, TÄÄLLÄ YRITETÄÄN NUKKUA!!!"

   Joo, ehkä lopetan ennenku tästä tulee 666 lukuu pitkä tarina :D

   Poista

HUOMIOITAVAA:

Kirjoita kommenttisi sillä hengellä, jolla toivoisit muiden kommentoivan sinulle.

En auta ulkoasun kanssa blogissa.

Kommenttivalvonta on päällä, joten kommenttisi ei ilmesty blogiini heti. Bloggerin oman suodatuksen toimesta kuitenkin joku kommentti saattaa joskus mennä roskapostiin, mutta älä huoli - yritän tarkistaa roskapostilootan mahdollisimman usein!

Kiitän kommentistasi!