21.1.2017

HIEMAN TAUKOAMulle on tullut ihan hirveä tietovirta/positiivisuusvirta tässä kahden viikon aikana, enkä halua just nyt ottaa stressiä sen takia mistään, koska mun olo laskee kuin lehmän häntä, jos mulla on ns. liian monta rautaa tulessa yhtäaikaa. En ota stressiä blogista, enkä koulusta, otin koulusta kuukauden sairaslomaa. Joten, mä aion pitää vähän taukoa täälläkin, viimeistään kuukauden päästä tulen takaisin. Ja tiedän, että oon ollut muutenkin hiljaa täällä blogissa, mutta no, syy tauolle tulee tässä:

Mulla oli paha olla vielä 10. päivän ja 11. päivän välisenä yönä ja sain "loistoajatuksen" - menin haukkumaan mun ex-parasta ystävää Emppua WhatsAppissa. Puoli tuntia myöhemmin kaduin haukkuani, pyysin anteeksi ja kerroin, että ajattelen häntä edelleen joka päivä. Pyysin, että hän miettisi asiaa ja suostuisi olemaan kanssani väleissä - olematta kaveri. Emppu oli estänyt minut aamulla ja tein Facebookiin päivityksen, jossa päivittelin kuinka ihmiset osaavatkin olla lapsellisia. No, illalla Emppu poisti estoni ja lähetti mulle viestiä "voidaan olla väleissä, mutta kavereita meistä ei enää tule", sanoin, että se sopii ja tuosta on kyllä vieläkin niiiiin hyvä olo! Iso kivi on vierinyt pois harteilta, on niin ihana olo että mä voin vastaisuudessa moikata Emppua kadulla ja ehkä jopa vaihtaa vähän kuulumisia.

Ja sitten se toinen syy taukoon.

Sain jo lokakuussa tietää, että jos kaikki menee hyvin, niin pääsen muuttamaan ensi keväänä omaan asuntooni. No, viikko sitten asia varmistui - mulle oltiin jo varattu Nuorisosäätiön kämppä Hyrylästä, ja mun piti vain laittaa hakemus sisään, mutta se siis on nyt varma juttu. Ensimmäinen helmikuuta kämppä vapautuu ja aikaisintaan silloin mä alan rahtaamaan tavaroita sisään. Saattaa olla, että siellä tarvitsee remontin ja siinä tapauksessa saan avaimet käteen vasta kuun puolivälissä, mutta kuitenkin - mä pääsen Väiskistä pois. Ja toukokuun tienoilla saan vihdoin marsuja! Kämppä on joko tuo kuvassa näkyvä 43-neliöinen tai sitten 46-neliöinen, se ei ole vielä varmistunut. Samoin, kuin kerros on joko 3. kerros tai sitten 5. kerros. Mutta, heti kun olen muuttanut ja saanut sisustettua siellä, lupaan tehdä kämppäpostauksen! 

Haluatteko kämppäpostauksen videona vai kuvina? Vai kenties molempina?

8 kommenttia

 1. Oon niiiin iloinen sun puolesta tuon kämpän suhteen!! Toivoisin videopostausta kämpästäsi, sä osaat editoida niin hyvin! ♥ Vitsit, tsemppiä sulle ihanuus :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, ehkä säkin pääset joskus käymään mun luona! :3 ♥ Nyt, kun muutan omaan kämppään ja vielä vähän helpommin päästävään paikkaan, niin kutsun ensitöikseni kesällä kaikki kaverit vuorotellen kylään!

   Ja joo, video siis ainakin tulossa! Jos tulee muita toiveita, niin laitan myös kämppäpostauksen tulemaan kuvina mutta video nyt ainakin tulee, kun sinä ja Milla toivoitte sitä :D

   Ja kiitos tsempeistä, hurjat tsemppihaliputistukset sinne myös ♥♥

   Poista
 2. Kämppäpostaus ois ehdottomasti kiva videona ja onnee hei kämpän saamisesta!! :)

  https://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, mäpäs teen sen videona! Kiitos pyynnöstä ja onnittelusta :3

   Poista
 3. Ihan hirmuisesti onnea, ihan huippua! Täällä toinen muuttopuuhissa hääräävä, mekin ollaan muuttamassa uuteen kämppään helmikuun aikana. Ehdottomasti haluan päästä kurkkaamaan uutta asuntoasi, sekä kuvat että video käy! :)

  http://bottleoflove.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! c: Ja ooo, kiva että säkin pääset muuttamaan uuteen asuntoon, onnea sullekin!

   Ja joo, video on nyt ainakin tulossa, laitan postauksen myös kuvina jos joku ei pysty katsomaan videota jonkun asian takia.

   Poista
 4. JEE! Onnea uudesta asunnosta. Odotan hirmuisen paljon kuvia ja videota kämpästäsi sekä marsuista, kun nekin jossain vaiheessa tulevat kuvioihin :3

  Kuva, että videomateriaali olisi hyvä, koska videolla saa paremman yleiskäsityksen, mutta kuvia on mielyttävämpi katsoa ja tutkia kuin pysäytettyä videokuvaa :)

  Sait todella hyvä kokoisen asunnon ja näyttää kivalta sen pohjapiirrosta, kun katsoin. Ehkä lopetan tähän kun kommentointini taso on taas huima :'D

  R.H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon RH! :3

   Ja joo, mäpäs teen sitten postauksen videon + kuvien kanssa. Ja siis mun asunto on joko tuo, josta laitoin pohjapiirroksen tai sitten se on 46-neliöinen, niinkuin sanoin tekstissä :) Sossu ei osannut sanoa vielä sitä, mutta tänään saan tietää sen koon sitten tarkasti, kun tulee tyyppi Nuorisosäätiöltä tapaamaan minua!

   Poista

HUOMIOITAVAA:

Kirjoita kommenttisi sillä hengellä, jolla toivoisit muiden kommentoivan sinulle.

En auta ulkoasun kanssa blogissa.

Kommenttivalvonta on päällä, joten kommenttisi ei ilmesty blogiini heti. Bloggerin oman suodatuksen toimesta kuitenkin joku kommentti saattaa joskus mennä roskapostiin, mutta älä huoli - yritän tarkistaa roskapostilootan mahdollisimman usein!

Kiitän kommentistasi!