4.1.2017

RAKETIT & VIRO


Mulla on tällä hetkellä vähän huono fiilis. En tiedä mistä se johtuu, mutta ajattelin nyt kuitenkin tulla päivittämään pari kuvaa. Kävimme siis katsomassa äidin kanssa Gustavelundin ilotulitusnäytöksen uutenavuotena ja eilen kotiuduimme äidin ja Millan kanssa Virosta.

En nyt kirjoita enempää, mutta saattepa ainakin vähän katseltavaa.

2 kommenttia

 1. Onko sulla ollut koskaan pitkiä hiuksia? Voisin kuvitella että sulle sopisi tosi hyvin pitkätkin hiukset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, etten vastannut aiemmin, en huomannut sun kommenttia ennen eilisiltaa (ja silloin olin kännykällä, joten en siksi vastannut).

   Voi kuule, mulla oli teininä tosi pitkät hiukset, joita pidin tasan siksi, koska kaikilla muillakin oli pitkät hiukset :D En siis tykännyt niistä itse yhtään. Mulla on tosi paksu hiuslaatu, ja siksi en tykännyt mun pitkistä hiuksista. Ne olivat aina takussa ja niihin upposi puoli purkkia shampoota. Lisää voit lukea tästä postauksesta: http://jennijasmine.blogspot.fi/2016/04/hiusteni-historiaa.html

   Poista

HUOMIOITAVAA:

Kirjoita kommenttisi sillä hengellä, jolla toivoisit muiden kommentoivan sinulle.

En auta ulkoasun kanssa blogissa.

Kommenttivalvonta on päällä, joten kommenttisi ei ilmesty blogiini heti. Bloggerin oman suodatuksen toimesta kuitenkin joku kommentti saattaa joskus mennä roskapostiin, mutta älä huoli - yritän tarkistaa roskapostilootan mahdollisimman usein!

Kiitän kommentistasi!