12.2.2017

MY DAY - MUUTTOPÄIVÄ
Laittakaa videon laatu korkeimpaan, jos mahdollista!

Muutin siis tosiaan maanantaina 6.2.2017, tässä video muutostani. Ja tiedän, lupasin, että tulisin takaisin blogin pariin muuton jälkeen, mutta noh. Tämän kämpän edellinen asukas oli poltellut sisällä ja riehunut rappukäytävässä yöllä kännissä, eikä ollut parantanut tapojaan useista varoituksista huolimatta. Joten hän sai häädön ja kostoksi hajotti ilmeisesti vasaralla keittiöstä kaapit, lieden ja jääkaapin. Lisäksi hän rikkoi vessassa lavuaarin, peilikaapin sisukset, suihkun ja wc-pöntön. Kaikki muu on vaihdettu, paitsi vessan lavuaari ja wc-pönttö. Tällä hetkellä en voi käydä kämppäni vessassa, koska siellä on tällä hetkellä lattian kuivaus kesken, käyn siis yleisessä vessassa saunatiloissa. Eli esittelypostausta sisustetusta kämpästäni tulee, kun remontti kämpässäni on ohi, tällä hetkellä eteisessäni on ruma pressu, joka estää remonttimiesten porauksen aiheuttaman pölyn kulkeutumista muuhun kämppään.

Eli, tulen varmaankin noin viikon päästä takaisin esittelemään kämppääni videon ja kuvien muodossa. Siihen asti kannattaa pitää silmällä mun vlogikanavaa, yritän sinne pistää jotain, kun ehdin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOMIOITAVAA:

Kirjoita kommenttisi sillä hengellä, jolla toivoisit muiden kommentoivan sinulle.

En auta ulkoasun kanssa blogissa.

Kommenttivalvonta on päällä, joten kommenttisi ei ilmesty blogiini heti. Bloggerin oman suodatuksen toimesta kuitenkin joku kommentti saattaa joskus mennä roskapostiin, mutta älä huoli - yritän tarkistaa roskapostilootan mahdollisimman usein!

Kiitän kommentistasi!