BLOGISTA

Tällä sivulla kerron mun blogeista ja bloggaukseni historiasta, voitte muunmuassa katsella mun järkyttäviä bannereita. :D Löysin melkein kaikki nimittäin Photobucketista.

Mun eka blogi oli ajan 2010 lokakuu - 2012 kesäkuu välillä toiminut Life Is Too Beautiful To Waste, jolla ei edes ollut banneria ennen heinäkuuta 2011. Luulin myös sen kohdalla, että kaikki hienot blogien ulkoasut ovat maksettuja. Enkä mä halunnut maksettua ulkoasua, vaikka inhosinkin mun blogin kämäistä värimaailmaa... mutta minkäs teit, kun muunmuassa keskitetyt otsikot olivat maksettuja (tai niin mä luulin). Eka banneri sitten tuli heinäkuussa 2011.

Kuten näette, kämäinen banneri joka oli tehty netin bannerikoneella. Syötin siihen vaan resoluutioarvot, fontin, kuvan ja tekstin niin se teki bannerin puolestani. Ainoa, mitä siinä sai säädellä noiden lisäksi oli tekstin vinous, sekin vasta kun banneri oli muuten valmis. Bannerin kuva on otettu juuri saadulla Nikon D3100-kameralla ja täysautomaatilla. Kuva on otettu Korkeasaaressa. Blogilla oli tällöin 15 seuraajaa.

Mä kyllästyin blogin nimeen jonkun ajan päästä, jolloin tämmöinen nimi tuli kuvaan ja osoitekin vaihtui.

 Jep, tiedän. Hyvin outo nimi. En IKINÄ ottaisi mitään tuollaista nimeä toista kertaa. Ihan sama miten angstinen olo mulla on, en todellakaan vaihtaisi blogini nimeä senhetkistä fiilistäni vastaavaksi. Nimi vaihtui vielä kerran pari viikkoa ennen lopettamista "I don't wanna grow up"-nimiseksi.Tässä välissä mulla oli parin kuukauden ajan tarinablogi, jonka nimi oli Stories Untold.

Seuraava blogi olikin sitten edellinen Something Like Magic ja se syntyi 2012 elokuussa.

Tuon blogin aikana opin jopa koodaamaan! Tämän blogin ulkoasu oli itseasiassa ihan hyvä, kun ottaa huomioon, että se oli mun ensimmäinen koodattu ulkoasu. Blogiin postasin mitä sattui, että vähän ehkä hävettää se sisältö näin jälkeenpäin ajateltuna :D

Seuraavaksi kuvaan astui Blue Lullaby (jonka nimi oli myös Something Like Magic ihan lopussa), jota voi käydä katselemassa osoitteessa http://jennimyy.blogspot.com


Blogin sisällöstä ja ulkonäöstä saa kaiken tiedon katsomalla sitä, mutta sen olemassaolon aikana 2013 heinäkuu-2014 elokuu mä opin koodaamaan - ja itseasiassa aika hyvin. Bannerit eivät enää näyttäneet hutaissuilta kakoilta ja olin itsekkin aikalailla tyytyväinen ulkoasuihini. Opin myös valokuvaamaan paljon paremmin.

Ja sitten kuvaan astui nykyinen blogini, jonka nimi oli aluksi Tiikeriprinsessa ja sitten Something Like Magic. Nyt nimi on Joutsentyttö, sillä se on iskulauseeni - minustakin voi kasvaa joutsen.


Tähän blogiin on kerääntynyt paljon asioita, vaikka jouduinkin aloittamaan alusta. Tervetuloa siis blogiini!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOMIOITAVAA:

Kirjoita kommenttisi sillä hengellä, jolla toivoisit muiden kommentoivan sinulle.

En auta ulkoasun kanssa blogissa.

Kommenttivalvonta on päällä, joten kommenttisi ei ilmesty blogiini heti. Bloggerin oman suodatuksen toimesta kuitenkin joku kommentti saattaa joskus mennä roskapostiin, mutta älä huoli - yritän tarkistaa roskapostilootan mahdollisimman usein!

Kiitän kommentistasi!