KUKA JENNI?


Nimi: Jenni Jasmine Seppälä.
Ikä: 21 vuotta
Horoskooppi: Härkä
Hiusten väri: Tummanruskea (värjätty), vaaleanruskea (oma väri)
Silmien väri: Vaaleansininen.
Lemmikkejä: Ei ole enää, mutta 8-vuotias marsu, vanharouva Molly oli, kunnes kuoli 26.6.2015.

Mistä asti blogannut: 2011 huhtikuusta.
Mistä asti valokuvannut: Pari kuukautta ennen kuin aloitin bloggailun, tammi-helmikuussa 2011. Sain jouluna 2010 lahjaksi ensimmäisen pokkarini.
Kamera ja objektiivit: Nikon D3300. Lisää voi lukea Valokuvaus-sivulta. Aikaisemmat kamerani ovat olleet; Nikon D3100, Nikon D5200, Nikon D7200 ja Nikon D810.
Harrastukset: Tarinoiden kirjoittaminen, laiskottelu, lukeminen, leffojen katsominen sekä mässäily, valokuvaus, joskus piirtäminen.
Asuinpaikka: Kellokoski, Tuusula
Lempiväri: Sininen tai vihreä 
Lempiruoka: Sieni-sipulirisotto tai makaroonilaatikko koskenlaskijalla.

Lempieläin/eläimet: Marsu ja kissa! Mä aion hankkia marsuja, kun olen muuttanut omaan kotiini keväällä 2017.
Peli: Lautapeleistä AC Monopoly (hah), ja videopeleistä Assassin's Creed ja The Sims 3. ♥
TV-sarjat: Gotham! ♥ + Olipa Kerran. Xenaakin katsotaan Millan kanssa välillä. Salkkareita katson jos haluan nauraa huonolle näyttelytyölle :D
Leffoja: Fluke, Disneyn leffat, Yölento, Pahatar, Catwoman.

Pidän: Ystävistä, eläimistä, laiskottelusta, kesästä, valokuvauksesta, pitkistä kommenteista, pitkistä ja syvällisistä keskusteluista ripauksella huumoria ystävän kanssa, bannerien ja ulkoasujen teosta kavereille, kuvanmuokkauksesta, teestä, kaakaosta, kokiksesta, hyvästä ruoasta, tarinoiden kirjoittamisesta, siitä, kun saa nukkua pitkään, saunomisesta...

En pidä: Ihmisistä, jotka kohtelevat muita ihmisiä kuin huonoa kirjaa; luettuaan heittävät pois, ampiaisista, märän koiran hajusta, räpistä, jossa hoetaan pelkkiä kirosanoja, hämähäkeistä, siitä, kun kuva näyttää mahtavalta kameran näytössä, mutta se onkin kamala koneella.

Haluatko seurata minua somessa? No, täältä pesee someja.

Snapchat: jennijasmine

2 kommenttia

 1. Luin tämänkin nyt ja esittely on selkeä ja auttaa varmasti uusia blogin lukijoita vähän pääsemään mukaan tähän blogiin. Sekä siihen "kuka on Jenni", joka tätä blogia ylläpitää :D

  Huomasin, että sinulla on "silmien väri" sekä "hiusten väri" mainittu kaksi kertaa. Ensin niin sanotuissa perustiedoissa hiusten värin että sen alla silmien väri ja nämä mainitaan uudelleen "asuinpaikan" alla löytyy kummatkin.

  Naurahtin tuolle "En pidä"-listan viimeiselle eli kuva kohdalle. Se on todella ärsyttävää, kun katsot kameralla et tulipa siisti ja selkeä kuva, sitten tietokoneen ruudulla toteaa sen olevan ihan surkea ja tärähtänyt ja vaikka mitä :`D Tuttu tunne ja inhottava :P

  R.H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin huomasin tuon tuplatiedon kännykällä tätä sivua katsoessani jokin aika sitten, mutta unohdin sitten korjata sen :D Nyt korjasin.

   Joo, moni on sanonut, että se on tuttu tunne. Inhottava se kyllä on.

   Poista

HUOMIOITAVAA:

Kirjoita kommenttisi sillä hengellä, jolla toivoisit muiden kommentoivan sinulle.

En auta ulkoasun kanssa blogissa.

Kommenttivalvonta on päällä, joten kommenttisi ei ilmesty blogiini heti. Bloggerin oman suodatuksen toimesta kuitenkin joku kommentti saattaa joskus mennä roskapostiin, mutta älä huoli - yritän tarkistaa roskapostilootan mahdollisimman usein!

Kiitän kommentistasi!